Over ons

Wij

Pieter Teekens is geboren in een slagersfamilie, waardoor hij veel kennis van vlees heeft kunnen opdoen. Vanaf zijn 15e is hij de horeca in gegaan en heeft veel ervaring op kunnen doen in verschillende top restaurants. De afgelopen jaren heeft hij als chefkok gewerkt in een restaurant.

Na jaren met het idee rond gelopen te hebben om een food truck te beginnen, heeft Pieter zijn droom gerealiseerd en eind augustus 2015 was de opening een feit. Wij streven naar een top kwaliteit voor een betaalbare prijs. De producten die wij verkopen worden op ambachtelijke wijze en via ouderwetse methodes geproduceerd.

In onze vintage Citroën HY rijden wij door het hele land met de lekkerste Aberdeen Angus burgers. Wij grillen onze verse burgers op houtskool in de ‘Josper grill’. Ons broodje wordt, op ambachtelijke wijze, speciaal voor ons gebakken. We verrijken ons broodje met huisgemaakte bbq-saus.

De producten die wij gebruiken zijn vers, puur en zonder toegevoegde E-nummers.

Naast onze burger, verzorgen wij ook totale catering partijen. Kijk verder op de website voor meer informatie.

‘Wij voeden de wereld met het beste!’ Dit is de tekst die u op de foto hiernaast kunt lezen. Op de foto staat Pieter zijn overgrootvader met zijn personeel. De kleine man die u op de foto ziet is Pieter zijn vader, Eijmert Teekens.

Privéfeest

Wij verzorgen de totale catering voor uw feestje, denk hierbij aan een verjaardag, huwelijk, geboorte, burendag of gewoon voor de gezelligheid. Met of zonder de food truck.
Wij verzorgen de hapjes, salades, hamburgers of een varken/lam aan het spit, tot aan de drankjes en de nagerechten. Op onze producten pagina vindt u de prijzen. We kunnen vooraf bij u langskomen voor een persoonlijk gesprek, om de offerte voor de catering op maat te kunnen verzorgen.

Festivals

Wij staan met de food truck door het hele land op verschillende festivals. Check in onze agenda wanneer wij waar te vinden zijn.

Zakenfeest

Voor uw zakenfeest bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan een jubileum, opening, borrel of personeelsfeest. Ook zakelijk verzorgen wij de catering op maat, niets is voor ons te gek! In een persoonlijk gesprek kunt u aangeven wat uw wensen zijn; wij denken ook graag met u mee als u dit wenst.
Vanaf september kunt u kerstpakketten bij ons bestellen, kijk op onze producten pagina voor meer informatie hierover.